8 juny de 2016 a les 13:39

Presentació del projecte Futbolnet i primeres preinscripcions

|

El dilluns 6 de juny es va presentar el projecte futbolnet que porten a terme conjuntament la fundació del FCBarcelona i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Bisbal.

Com sabeu, el projecte Futbolnet treballa tota una sèrie de valors a través de l’esport i la inclusió social i es portarà a terme del mes d’octubre de 2016 a maig de 2017 dos dies, dues hores a la setmana a les instal·lacions del IES la Bisbal. El programa està destinat a nens i nenes de 6è i 1r d’ESO del curs escolar següent.

En aquesta sessió informativa es va començar explicant als pares, de la mà del regidor d’esports David Baixeras, que la propera temporada es vol treballar des de l’Àrea una sèries de projectes relacionats amb els valors esportius.

Tot seguit, els coordinadors de la fundació FC Barcelona van introduir quina era la fundació Barça, en què consistia el projecte, horaris, objectius per treballar, etc.

La sessió també  va tenir un torn obert de preguntes i dubtes per part dels assistents. Un cop finalitzada la presentació es va procedir a fer la preinscripció dels nens i nenes interessats.

Si voleu informar-vos més sobre el programa, teniu algun dubte o esteu interessats en apuntar el vostre fill podeu trucar al 972642198, enviar un mail a esports@labisbal.cat o directament a les oficines de l’Àrea d’Esports de dilluns a divendres de 9h a 14h.