21 juny de 2010 a les 9:53

Presenten la programació de la XV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

Inaugurant la fira amb una gran cercavila i diversos espectacles, la nit del divendres es converteix, fins passada la mitjanit, en l’avantsala d’un cap de setmana intens quant a actuacions, tallers i sorpreses. La Fira començarà divendres 16 a les 22.30h amb l’espectacle de música itinerant, un clàssic de la fira, en aquesta edició a càrrec d’Always Drinking Marching Band, que recorreran els carrers de la Bisbal. El portaveu de la Fira de Circ, Dani Varela ha destacat també l’espectacle de cloenda, que ha qualificat de ‘molt energètic’.
La fira s’ha convertit en un referent a Catalunya i també a nivell internacional, malgrat el caràcter ama¬teur i proper que es vol mantenir a nivell d’organització. Amb tot, aquesta fira funciona com un esdeveniment professional i, precisa¬ment, l’organització –l’associació sense ànim de lucre Fira de Circ al carrer de la Bisbal d’Empordà i l’Ajuntament de la Bisbal- estudia cada any millores per facilitar l’accés als assitents. En aquesta edició, s’ha decidit repetir més els espectacles i celebrar més actuacions simultànies, sobretot a les hores de més afluència, per evitar la saturació de públic degut a la massiva assistència en alguns espais com ha succeït en edicions anteriors. L’any passat, la fira va rebre més de 30.000 espectadors en un cap de setmana.
La Fira de Circ de la Bisbal s’ha caracteritzat sempre per una programació original i a l’avantguarda dels espectacles. A la Fira de Circ es po¬den veure companyies que difícilment actuen a Catalunya i els espectacles més novedosos. A nivell de programació, la fira sempre s’ha destacat per la qualitat de les companyies i els artistes que hi participen i la diversitat de gèneres. Fins i tot, ha estat plataforma de llançament d’alguns artistes que després de participar a la fira han esdevingut referents en les seves disciplines. Aquest any, tot i que s’ha mantingut el pressupost de l’any passat, la programació ofereix més espectacles que en cap edició. 
 
Per la programació detallada i més informació sobre la Fira de Circ al Carrer podeu consultar el web aquí