18 gener de 2012 a les 14:06

Presenten les línies de treball de l’àrea de Promoció de la Ciutat i Desenvolupament Local al Consell d’Iniciatives Econòmiques de la Bisbal

Els regidors de Promoció de la Ciutat, Xavier Dilmé, i de Desenvolupament Local, Albert Pacheco, van presentar aquest dijous com l’Ajuntament ha estructurat la promoció econòmica de la ciutat al Consell d’Iniciatives Econòmiques. L’Ajuntament ha organitzat la promoció econòmica en dues àrees diferenciades.

El regidor de Promoció de la ciutat, Xavier Dilmé, va fer l’exposició dels aspectes més destacats de la seva àrea, que inclou Turisme, la promoció externa de la ciutat, l’organització i gestió de fires, el foment del comerç i l’artesania, l’impuls del mateix Consell d’Iniciatives Econòmiques el mercat setmanal i la incorporació del Terracotta Museu sota l’àmbit d’aquesta àrea, ja que anteriorment depenia de l’Àrea de Cultura.

Per la seva banda, el regidor de Desenvolupament Local, Albert Pacheco, va exposar les responsabilitats de la seva àrea, que se centren en el desenvolupament de polítiques actives d’ocupació i formació, la cerca de subvencions i línies de finançament que puguin ser d’interès, el suport als emprenedors i a l’autoocupació, la intermediació laboral i la formació.

El Consell d’Iniciatives Econòmiques també va abordar altres aspectes com els resultats de les enquestes fetes als participants a Fira Antic Empordà, l’informe sobre el projecte ‘Ceràmica als restaurants’ i l’inici de la campanya per promocionar la marca ‘Ceràmica de la Bisbal’.