28 maig de 2021 a les 16:55

Previsió meteorològica: ambient d’estiu, cel de primavera

Canviant i variable, com va arribar, marxarà aquest mes de maig a la Bisbal. Res extraordinari. Però les ganes que arribi l’estiu són evidents a les persones. I aquest cap de setmana tindrà aquestes dues fesomies: termòmetres a la banda mitja-alta, amb cert regust d’estiu, però cel poc definit i variable, més primaveral.

Ens plantem a final de maig amb un últim cap de setmana que no promet ambient assolellat. Si hem de qualificar el cel de dissabte i diumenge el catalogarem com a ennuvolat, amb poc predomini del sol. No hi ha cap situació clara de fronts creuant-nos però les tardes seran inestables.

Dissabte la jornada començarà amb núvols alts i mitjans i acabarem més ennuvolats, amb risc d’alguna precipitació, que en principi no preveiem important a La Bisbal. Serà el dia més càlid de la setmana i l’ambient calorós serà evident amb una temperatura màxima que s’aproximarà als 30ºC. Diumenge les temperatures recularan una mica i el cel es desestabilitzarà més. I això ja serà evident des de bon matí,  amb nuvolades d’evolució diürna que creixeran ben aviat i deixaran la tarda amb risc d’algun ruixat convectiu, amb possibilitat de tempesta. Tot i això podrem gaudir de temperatures càlides que marcaran una màxima d’entre 24ºC i 26ºC.

La propera setmana començarà encara amb ruixats però ràpidament, i coincidint amb el començament del mes de juny la pujada de temperatures serà evidentment estiuenca.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.