18 desembre de 2020 a les 21:59

Previsió meteorològica: ambient humit i molta nuvolositat

L’últim cap de setmana de la tardor es presenta poc assolellat i en la dinàmica d’ambient amb molta humitat amb règims de vents de component marítim. Estem passant un divendres molt ennuvolat, gris i amb plugims dispersos i així l’acabarem. La humitat ambiental també està essent el mateix denominador aquests últims dies i el cap de setmana començarà amb un dissabte amb la mateixa dinàmica.

Demà, dissabte, el dia podria començar amb petits ruixats que mica en mica s’aniran dissipant per deixar una tarda menys inestable. Les temperatures aniran dels 7-8 graus mínims als 18 de màxims. No farà un dia excessivament fred.

Diumenge serà més fred, amb ruixats també matiners i amb una tarda més tranquil·la, amb més clarianes, però més amb un termòmetre que oscil·larà dels 6 graus mínims als 15 màxims, amb ambient de tramuntana que, tenint en compte les dates que som, sempre porta la sensació de falta de confortabilitat tèrmica.

I serà dilluns quan començarem l’hivern astronòmic. A les 11.02 h del matí passarem de la tardor a l’estació més freda de l’any, que aquest any durarà fins el 20 de març. Tot i això, el començament de la propera setmana vindrà amb una pujada de la temperatura clara que durarà fins dimecres i ens plantarem a la vigília de Nadal amb una baixada contundent i ferma dels termòmetres, que deixarà uns últims dies de l’any d’hivern amb tota regla.

Arribats a aquest punt, el col·laborador de la secció meteorològica us desitja molt bones festes i els millors desitjos de salut i pau pel proper any 2021.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.