24 octubre de 2020 a les 8:34

Previsió meteorològica: canvi de masses d’aire

Encara amb boirina i humitat molt elevada, començava la jornada de divendres que dels núvols matinals va poder anar quedant assolellada, tot il·lustrant el que ha de portar el cap de setmana.

I tant, avui, dissabte, com diumenge seran dos dies de canvi de situació, de canvi de variables al cel. Deixarem enrere les boirines, les humitats altes, els celatges marronosos, la calor excessiva, millorarà molt la qualitat de l’aire i el Sol serà més protagonista.  Una nova massa d’aire canviarà els vents del segon quadrant per vents del tercer. I això ens regalarà temperatures més fresques de nit i matinada, i menys núvols i ambient més assolellat de dia. Les temperatures d’avui aniran dels 8 graus del matí als 20-22 a migdia. I pel diumenge esperem 10-12 graus de temperatura mínima al matí fins els 22-24 del migdia. Tot un luxe, tenint en compte la xafogor que ens ha portat la meteorologia els últims dies.

La nova setmana la començarem amb una nova baixada de temperatures i amb ruixats. Una situació que normalitzarà l’atmosfera anormalment equivocada.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.