30 juliol de 2021 a les 11:40

Previsió meteorològica: canvi de patró al cel

Avui, divendres, encara el passarem amb versió dia típic d’estiu. I amb temperatures mínimament més altes que ahir dijous. Avui, el dia serà majoritàriament assolellat i càlid amb 20 graus mínims i poc més de 30 màxims El cap de setmana, però, canviarà el patró del cel. I la meteorologia es posarà en mode inestable, amb davallada de les temperatures i tramuntana.

Demà, dissabte, serà el dia més inestable, més ennuvolat i amb ruixats que podran afectar a la Bisbal, entre el vespre i la nit. La precipitació pot ser convectiva i portar aparell elèctric associat. La tramuntana bufarà moderada i refrescarà l’ambient. Diumenge encara el començarem amb ressaca de la situació, i tot i que el dia serà una mica més assolellat, no podem descartar encara algun ruixat. Les temperatures baixaran clarament i ens situarem amb màximes que seran més semblants als 25 graus que als 30.

El començament de la propera setmana encara arrossegarem la inestabilitat i les nuvolades al cel que no acabaran de fer la meteorologia propensa al sol de l’estiu.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.