24 maig de 2024 a les 14:43

Previsió meteorològica: cap de setmana d’ambient càlid i de descans de pluja

Els mapes isobàrics dels propers dies ens donen un cap de setmana més tranquil i suau. I és que despareix l’aire fred en alçada i això serà una parada a l’inestabilitat dels últims dies i als núvols i ruixats convectius que hem anat tenint dia rere dia. I és que durant el cap de setmana no esperem pluja.
Avui, divendres, serà l’últim dia mínimament semblant a les últimes jornades perquè tant al matí com a la tarda tindrem restes de núvols que podrien deixar algun petit ruixat, més probable durant la tarda. Però això ja seria el final del període inestable. I tant dissabte com diumenge l’ambient càlid guanyarà la partida del nostre entorn bisbalenc.
Aquest cap de setmana vindrà de la mà d’un dissabte amb algun núvol i ja sense ruixats. I el més important, amb temperatures que augmentaran fins a situar-se a valors propers als 25ºC. La sensació de primavera radiant serà bastant important.
I diumenge, el sol podrà lluir molt més i a migdia podran pujar algun grau més el termòmetre, podent passar dels 25-26ºC. Diumenge serà una gran jornada per poder gaudir del nostre entorn bisbalenc més proper perquè després de les últimes plogudes la sensació de dia esplèndid serà molt important.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.