10 juny de 2022 a les 17:37

Previsió meteorològica: cap de setmana de molta calor

Sol de juny, amb poca o gens de nuvolositat i amb absència de pluja. Tot plegat ben barrejat amb els dies més llargs de l’any. La conclusió és clara i indubtable: calor amb majúscules.

Aquest cap de setmana, a la Bisbal, promet calor contundent. Calor indiscutible. La previsió no té gaire variables per comentar que no siguin tan importants com la que fa referència a les temperatures.

Comencem doncs un final de setmana en què les temperatures seran d’episodi molt càlid, i avui divendres ja comencem amb un bon sol i amb una nit que haurà posat el termòmetre mínim proper als 20 graus. La temperatura màxima al migdia quedarà a 31ºC. Per demà dissabte el sol es reafirmarà tot imposant la seva llei, i intensificarà la seva escalfor màxima que al migdia podrà superar la temperatura màxima d’avui, quedant molt propera als 33ºC. Per diumenge, el dia es presenta amb algun núvol però no serà motiu per fer baixar la temperatura que tornarà a marcar un valor màxim semblant als 33ºC.

I per la propera setmana seguirem amb l’episodi de calor, amb possibilitat que a la nostra població bisbalenca el termòmetre es posi als 35ºC màxims per primera vegada aquest any. Tot, sense ser encara a l’estiu astronòmic.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.