29 març de 2018 a les 15:30

Previsió meteorològica: cap de setmana de variabilitat

Si algun denominador comú tenen les jornades que s’estan vivint és la variabilitat al cel, tal i com toca per ser primavera. Grans estones de sol i nuvolades aleatòries. Tot, combinat amb un ambient càlid al migdia i fresc quan el Sol ja no hi és. Temps típic de l’equinocci de primavera mediterrani. I els propers dies continuarà el mateix patró.

Si s’hagués de resumir en poques paraules la meteorologia dels dies festius de Setmana Santa seria que majoritàriament el Sol lluirà, algunes línies d’inestabilitat tindran ganes d’espatllar el cel i voldran prendre protagonisme, però ho faran psense gaire efectivitat.

Així doncs, cal esperar un divendres bàsicament assolellat, més ennuvolat a la tarda amb el pas d’un front que només afectaria a la nit i les primeres hores de dissabte. Poca cosa tot plegat perquè, després, a mesura que avanci la jornada, l’ambient s’arreglarà i es farà més càlid i primaveral, seguint la mateixa tònica tant diumenge com dilluns. 

Les temperatures faran un lleuger descens demà divendres i dissabte per tornar a remuntar a valors per sobre dels 20 graus de cares a diumenge i dilluns. Variabilitat però sense arribar a espatllar cap jornada. Típic temps de Setmana Santa, esperant un nou canvi de temps preparat per dimarts i que arribarà per Ponent…

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.