10 maig de 2024 a les 18:10

Previsió meteorològica: cap de setmana esplèndid

El cap de setmana que es presenta en el futur més proper de la meteorologia bisbalenca serà radiant. Dos dies esplèndids, amb la bonança típica primaveral que ja ens trasllada a les sensacions pre-estiuenques del mes de maig suau. Tot i això, serà un petit relaxament de l’atmosfera perquè la setmana ve es preveu molt més dinàmica.

L’estabilitat vindrà de la mà d’una bombolla d’aire càlid que emergirà de terres més meridionals i posarà l’inèrcia càlida al nostre servei. Tindrem la línia de temperatures a l’alça, amb l’impediment d’algun núvol escàs, o del vent que pugui bufar de mar cap a terra, fet que podria suposar tenir l’ambient més fresc i humit.

Així doncs, poc per explicar: els matins seran frescos, sense baixar dels 10ºC mínims, i ràpidament l’acció de l’astre rei ens portarà a temperatures càlides de l’ordre dels 20-25ºC, amb ambient bàsicament asolellat. Diumenge potser serà el dia que podrem tenir algun núvol més, però no n’esperem cap conseqüència. Això suposaria una mínima baixada dels termòmetres molt poc important.

Per la setmana que ve preveiem variabilitat. Un altre episodi inestable ens tornarà aregalar uns dies de ruixats. A hores d’arasembla una situació que ens portaria poca pluviometria.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.