1 desembre de 2023 a les 14:12

Previsió meteorològica: cap de setmana fred i bastant assolellat

Comencem el divendres amb el cel molt cobert i amb possibilitat de ruixats, que no haurien de ser molt quantiosos a la nostra població, però que deixaran el dia inestable, i a mesura que passin les hores, cada vegada amb més sensació de fred.

Avui, divendres, ens està acabant de creuar una pertorbació que ahir dijous, pre-frontalment, ens va portar una pujada de temperatures transitòria, deixant un valor màxim de 23.3ºC a La Bisbal. Però avui, en general, el dia serà bastant rúfol: entre la nuvolositat, els ruixats que esperem i l’aire de tramuntana el dia no serà gaire confortable. Difícilment, arribem a passar dels 15-16ºC, i això serà una diferència d’uns 8 graus inferior, respecte a ahir.

El titular del cap de setmana és que serà bastant fred. Tot i això, esperem que sigui bastant assolellat. Avui, divendres, serà el dia més inestable, amb algun ruixat. Tot plegat, esperem al voltant dels 5 litres per metre quadrat.

Demà, dissabte, caurà la temperatura i el matí podrà molt fred i una mica més assolellat que avui, i la tarda més ennuvolada, però sense precipitació. El vent del nord es deixarà notar moderat i serà molt fred perquè haurà nevat al Pirineu, i l’aire provinent del nord haurà de passar inevitablement per aquesta serralada. I diumenge, el dia serà més núvol, altra vegada sense precipitació. Per temperatura màxima ni demà dissabte ni diumenge arribarem als 14-15ºC. Tot plegat, per mica en mica, anar recuperant la confortabilitat tèrmica de cara a la propera setmana.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.