8 octubre de 2021 a les 16:32

Previsió meteorològica: cap de setmana menys càlid i menys assolellat

Si ampliem la visió atmosfèrica a nivells més centreeuropeus, observem un anticicló molt ben posicionat, potser una mica massa al nord per afavorir-nos al màxim, però que ens fa predir un cap de setmana sense meteorologia gaire adversa a la Bisbal.

Si mica en mica, ens anem acostant a la geografia més propera això ens ajuda a ajustar una mica més com serà el cel bisbalenc de final de setmana. Sempre partint de la base que l’anticicló que governa a Europa és bastant potent, de l’ordre dels 1040 hPa i això fa pensar que serà indefectiblement el gran aliat per la meteorologia més o menys tranquil.la, sense gaire moviments.

Així doncs, la previsió pel cap de setmana de la Bisbal la podríem concloure parlant de poc moviment però amb un dissabte que serà amb el cel més cobert degut a una petita entrada de vent marítim que combinarà amb una mica d’aire fred que hi haurà en alçada. Tot serà una mica. I per això parlarem només de dia poc assolellat, amb possibilitat molt minsa de precipitació aquí, a la Bisbal. Que en cas d’efectuar-se seria molt poc significativa. Com a conseqüència de tot això, el dia quedarà menys càlid que les últimes jornades. Diumenge podrà ser una mica més assolellat seguint la mateixa dinàmica de temperatures. Serà un final de setmana en general menys càlid i menys assolellat que els últims dies, però tot serà dins un context de meteorologia més aviat avorrida, poc noticiable.

El termòmetre es guarda 22 graus màxims per dissabte i 11 mínims i diumenge algun grau més, sense excessos. Per la propera setmana no hi ha un patró definit encara: semblaria que podrà ser una mica més càlida i una mica més assolellada.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.