9 juny de 2023 a les 14:03

Previsió meteorològica: cap de setmana molt dinàmic

Amb vent de migjorn que encara aquesta nit ha estat bufant amb ràfegues considerables, encarem una nova jornada de divendres que comença molt ennuvolada a la nostra població. Tot i això, no esperem que sigui una jornada plujosa. Els ruixats s’acostaran molt a casa nostra i no es descarta alguna pluja aïllada, però en principi la previsió de ruixats intensos, amb avís de perill del Servei Meteorològic, quedaria per la geografia més interior gironina.

Per demà dissabte tornarem a tenir el cel amb molt de dinamisme i passarem d’un matí amb nuvolositat poc destacable, amb estones que fins i tot podríem tenir ambient assolellat, a una tarda de ruixats que tornaran a quedaran a la ratlla d’afectar-nos, o en cas de fer-ho, es quedarien amb la part més residual. Serà pluja convectiva que ha fet emetre un avís per intensitat a totes les comarques de l’àrea gironina, menys la nostra del Baix Empordà. No obstant això, no podem descartar una tarda molt insegura a la nostra població bisbalenca.

I diumenge serà el dia més inestable i la possibilitat de pluja serà més alta. Tot i això, no esperem una jornada ni molt plujosa, ni esperem gran comptabilitzats de precipitació.

Per temperatures, tot i la gran variabilitat i el dinamisme que tindrem al cel, tindrem ambient bastant càlid passant dels 17-18ºC mínims, als 27-28ºC màxims avui divendres i demà dissabte, per passar a tenir algun grau més de temperatura màxima per diumenge.

Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.