12 febrer de 2021 a les 18:59

Previsió meteorològica: dels núvols als plugims

El cap de setmana que es presenta no serà radiant, però tampoc serà un desastre. Serà ennuvolat i no gaire assolellat però amb una meteorologia poc adversa.

Avui, divendres, ja tenim la prèvia amb un dia que està passant molt núvol i gris. Poc fred però no gaire càlid. Ara, a la tarda, esperem algun plugim i això serà més de cares al vespre. Al moment de redactar la previsió encara no ha precipitat, però ho farà. I això serà la conseqüència d’un altre front i aquesta setmana ja hem perdut el compte dels fronts que ens han creuat.

Demà, dissabte, començarem ennuvolats i aquests núvols aniran guanyant la possessió del cel i no deixaran que el dia sigui gaire càlid, plantant el termòmetre de migdia proper als 14 graus. Tot això, amenitzat amb aire de tramuntana fred. Una combinació que no farà gaire agradable la sensació tèrmica al carrer. A la tarda no es pot descartar gens algun plugim, però serà poca cosa.

Per diumenge deixem el plat fort del canvi: més fred i una mica més de probabilitat de precipitació. Un dia gris i fred. La jornada electoral serà de paraigües i jaqueta, d’aquells dies de celatge monòton i temperatura inamovible a la banda freda. Amb prou feines arribarem als 10 graus, però per temperatura mínima possiblement no baixarem més de 7 o 8 graus. I la setmana que ve entrarà freda i, de mica en mica, anirà remuntant.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.