7 maig de 2021 a les 19:46

Previsió meteorològica: dissabte de sol estiuenc, diumenge de núvols primaverals

La notícia meteorològica de la setmana ha estat l’escalada tèrmica a l’alça que han fet les temperatures. L’atmosfera es va posant en mode càlid i els dies es van fent més llargs: dos motius clars que han afavorit les temperatures màximes més altes de l’any. Dilluns 19,1ºC màxims, dimarts 23ºC, dimecres 21,4ºC, dijous 26,6ºC i, avui, divendres, 22,9ºC.

El cap de setmana promet calor i bones temperatures, potser moderades diumenge per algun núvol més important, però els termòmetres, ambdós dies, es tornaran a situar a valors propers els 25ºC. El cap de setmana serà estable i tranquil, en general. Si busquem un denominador comú als dos dies podríem dir que seran suaus però amb més sol dissabte i menys, diumenge.

Demà, dissabte, el dia serà majoritàriament assolellat amb vent de Garbí que al migdia pot bufar moderat. La màniga curta es farà imprescindible. El dia tindrà regust d’estiu. Però diumenge esperem el pas d’un front que es despenjarà d’una borrasca més septentrional i que farà que la jornada no sigui tan radiant: una mica més ennuvolada i variable. Tot plegat serà el preludi d’un inici de setmana que ens situarà en mode ruixats i baixada de la temperatura.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.