21 abril de 2023 a les 8:51

Previsió meteorològica: divendres assolellat i cap de setmana amb el pas d’un front

Avui, divendres, tindrem un dia primaveral. Un dia que promet estabilitat i bon sol. Un dia que serà càlid i podrem notar l’escalfor fins els 20-22ºC màxims, a la nostra població. Serà un dia molt diferent al d’ahir, dijous, que va ser estable fins a migdia i la tarda ens va fer una mini regada, que en prou feines va arribar al litre per metre quadrat. Avui no esperem pluja.

Demà dissabte quedarem pendents d’un front, que va néixer molt actiu i a mesura que ha anat passant la setmana ha perdut força i ganes d’actuar. Durant tota la jornada ens anirà creuant. Ens arribarà de ponent i a la nostra zona nord-oriental catalana no n’esperem cap afectació més que pas de molta nuvolositat i poca pluja, o gens. Algun plugim aïllat podria ser que en algun moment del dia es presentés però molt poca cosa. No tindrem una temperatura màxima tan elevada quedant propera als 17-19ºC.

I diumenge, Diada de Sant Jordi, serà un dia d’obertura de clarianes, un dia que els núvols jugaran a prendre protagonisme al sol. No cal comentar que després del front que ens haurà creuat, aquest haurà deixat aire fred i això no ens deixa descartar una mínima possibilitat d’algun ruixat molt escadusser durant la tarda bisbalenca. Tot i això, el diumenge serà un dia que podrà tornar a ser càlid i arribar als 20ºC. Serà un dia molt bo i amb moltes estones de sol.

Per la setmana que ve tindrem la primera entrada càlida de la temporada. De pluges no en veiem per enlloc però els termòmetres pujaran dia rere dia, i ens plantarem amb valors de maig avançat.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.