30 juny de 2023 a les 11:25

Previsió meteorològica: divendres molt insegur i cap de setmana més inestable, més fresc i menys assolellat

Comencem jornada i acabem mes de juny. I l’acabarem inestable, amb el pas d’un front. És una pertorbació de petita dimensió, que ha portat aire fred en alçada, i ja ha ensenyat la seva part de ruixats tempestuosos i temperatures menys càlides.

Així doncs, el cap de setmana comença molt insegur, i amb el cel molt mogut. I avui, divendres, esperem una jornada que, a la nostra població bisbalenca, no farà net. Costarà que avui el dia sigui estable: és més no serà un dia gaire assolellat. Serà una jornada protagonitzada per la inestabilitat i això ha fet emetre un avís del Servei Meteorològic de Catalunya per intensitat de pluja, amb ruixats que podran ser de 20 o més litres amb mitja hora. Aquests xàfecs podran anar acompanyats de tempesta i localment portaran calamarsa associada.

No serà un cap de setmana radiant i no esperem cel serè, ni sol absolut. Seran uns dies d’intervals de núvols. En aquest sentit no esperem temperatures gaire càlides. I això és el que n’hem d’esperar d’aquesta nova situació: normalització del termòmetres amb alleujament tèrmic. La previsió ens dona temperatures que difícilment podran pujar més dels 25ºC.

I la propera setmana, començarem variables i seguirem amb temperatures càlides, però sense exageració. Així doncs, començarem el mes de juliol més moderats i amb menys definició al cel.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.