6 maig de 2022 a les 18:54

Previsió meteorològica: estabilitat primaveral

Ens plantem a un nou cap de setmana tot recuperant estabilitat al cel. I aquest serà el titular indiscutible de la previsió meteorològica pels dies finals d’aquesta setmana. Amb matisos, però l’atmosfera demostrarà clarament les ganes de repòs després de dies d’energia. I és que la pertorbació que ha treballat de valent a zones de més al sud de la nostra geografia catalana i també a zones més meridionals peninsulars, s’allunya mediterrani endins i deixa un respir al bon temps.

Avui, divendres, la jornada bisbalenca pinta bàsicament assolellada, amb termòmetre a l’alça i amb tramuntana. La combinació d’aquests tres factors farà que el temps sigui bastant amable i que les sensacions meteorològiques siguin pre-estivals. La màniga curta es farà bastant imprescindible, amb termòmetre que ratllarà els 25 graus. El sol i la calor combinaran l’aire net i el dia transparent que la tramuntana haurà dictat. I això invitarà a un dia radiant i bonic primaveral.

Per dissabte, es consolida el sol, i la tramuntana ja disminuirà la força i això encara serà senyal de més bones vibracions. I es notarà de ple en el termòmetre que pujarà ràpidament a més de 25 graus al migdia.

La jornada de diumenge tornarà a ser un dissabte quasi repetit. I pels pròxims dies, a la Bisbal, no hi ha d’haver cap sorpresa que no sigui la d’estar atent al termòmetre perquè a mitjan de la setmana que ve s’ubicarà a valors de màniga curta, i això, mica en mica ens acostarà sensacions d’estiu.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.