14 agost de 2020 a les 19:27

Previsió meteorològica: Festa Major amb meteorologia favorable

Catorze, quinze, setze, disset i divuit d’agost: dies d’alegria i de celebració a La Bisbal. Dies de festivitat gran: jornades de Festa Major. Definint l’anterior expressió: la commemoració més gran de l’any. I com cada any, els bisbalencs i les bisbalenques, pendents del cel. Ens respectarà la meteorologia? Farà bon temps? Plourà? Farà calor?

Doncs aquest cap de setmana estem d’enhorabona perquè estem de festa grossa a la nostra població i la meteorologia ens respectarà. Ens regalarà estabilitat i bon temps. Ens regalarà hores de Sol i calor, i hores de tempestes llunyanes. Molt llunyanes.

Demà dissabte el termòmetre passarà dels 30ºC a migdia i el Sol monopolitzarà el cel. Diumenge el dia podrà ser més ennuvolat i a la tarda alguna enclusa llunyana deixarà la tarda xafogosa i poc radiant, però sense pluja. Res diferent al què estem acostumats per les dates. I, a partir de dilluns, el termòmetre agafarà embranzida a l’alça i tornarem a posar-nos en valors de ple estiu.

Així doncs, la meteorologia favorable ens disposarà la Festa Major d’enguany amb les millors variables per viure-la. Vivim-la i celebrem-la. Gaudim-ne perquè cada dia és un regal. Bona Festa Major, bisbalencs i bisbalenques!

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.