25 març de 2022 a les 17:38

Previsió meteorològica: ha arribat la primavera a la Bisbal

Amb el canvi d’hora d’aquest diumenge, que quan siguin les dues de la matinada haurem d’avançar els rellotges a les tres, i amb el canvi d’estació del diumenge passat, que va suposar plantar-nos a la nova estació equinoccial primaveral, es pot dir que ja inaugurem la nova temporada dels dies més llargs i cada vegada més càlids. La variabilitat és un altre factor molt primaveral i que aquests últims dies ens ha marcat el ritme del cel. Així doncs, ja podem dir que ha arribat la primavera a la Bisbal.

Avui, divendres, alternarem sol i núvols sense aspirar a gaire res més que a 15ºC. El cap de setmana es presenta amb dues cares a la Bisbal. Tot fa pensar que el dissabte serà més ennuvolat i amb algun ruixat més probable de cara a la tarda-vespre. Amb aquesta previsió les temperatures seran més fresques, de l’ordre dels 13-14 graus, amb aire fresc de gregal. L’altra cara, més amable, la tindrem durant el diumenge que promet ser amb més sol i sense risc de precipitació. Un diumenge amb cara de bonança que podrà fer pujar una mica els termòmetres fins als 17 graus.  

Ha arribat el temps de la variabilitat i la meteorologia el molt pintarà bé pel cap de setmana. Una mica de tot: un dissabte amb regust de finals d’hivern i un diumenge amb regust de ressorgiment primaveral, que durarà poc perquè la setmana que ve tornarà a ser inestable.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.