16 febrer de 2024 a les 7:49

Previsió meteorològica: intervals de núvols i ambient poc fred

Sense canvis importants a la vista, comencem avui explicant la meteorologia del cap de setmana bisbalenc. Avui serà el dia més insegur de la setmana però no esperem pluja. I el canvi ens el portarà una pertorbació molt descafeïnada que ens creuarà de ponent a llevant i que, a la Bisbal només ens portarà nuvolositat molt aparatosa, que sobretot de cara a la tarda d’avui podrà ser més espessa i consistent. Però no plourà.

Els mapes isobàrics de previsió ens marquen aquesta petita variació a la situació del cel d’avui. Una nova situació que no ens portarà cap meteor dels que ens convindrien per eixugar la set del territori. Així doncs, avui, divendres, esperem un dia molt ennuvolat, molt més de cara a la tarda, amb temperatures poc fredes que podran anar dels 8 graus mínims, als 18 màxims.

Per dissabte i per diumenge les temperatures tindran una lleugera disminució que ni tan serà destacable per fer baixar el termòmetre a nivells de mes de febrer. Tot això passarà amb molta nuvolositat i amb estones de sol que posaran el cel amb íntervals de núvols poc transcendentals.

Una previsió per un cap de setmana sense cap direcció clara. Per la propera setmana, semblaria que la direcció que prendrà l’atmosfera serà la d’arribada d’algun front del nord i això ens faria començar el dilluns amb aire de tramuntana.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.