2 juliol de 2021 a les 19:44

Previsió meteorològica: l’estiu va entrant de mica en mica

La jornada d’avui divendres ja comença amb temps assolellat i temperatura càlida que tranquil·lament podrà enfilar-se més amunt dels 30ºC. I amb previsió que els termòmetres s’enfilin a nivells semblants als de mitjan juny, l’ombra dels plàtans del Passeig Marimon Asprer podrà ser una aliada indispensable per passar els moments més càlids del cap de setmana.

L’atmosfera s’escalfarà i en notarem les conseqüències més evidents amb la temperatura que marcarà el pic de la setmana demà dissabte, podent arribar als 33ºC. Diumenge recularà una mica el termòmetre. El cel podríem explicar-lo amb sol majoritari demà matí i algun núvol prim a la tarda, que farà sensació de més xafogor. Per diumenge, serà un dia més canviant i seguirà la dinàmica de núvols prims quedant la tarda més ennuvolada i amb risc de ruixats llunyans, que en principi no ens afectaran.

Una mica més a llarg termini, esperem un inici de setmana amb temperatures a l’alça. I, de moment, sense cap indici de precipitació a la vista. El juliol, de moment, es veu sec i càlid.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.