17 març de 2023 a les 12:58

Previsió meteorològica: matins ennuvolats, tardes de primavera

Després del preàmbul d’avui, divendres, que serà amb intervals de núvols, el dissabte i el diumenge es presenten amb la dualitat clàssica primaveral de matins mitjanament bons i tardes més ennuvolades i –a vegades- plujoses. I això serà després d’una jornada que es preveu amb un sol que haurà de demanar permís als núvols per lluir, perquè els núvols aniran arribant a mesura que el pas d’una nova línia frontal, que vindrà de ponent, ens escombri el territori. I això serà més cap a la tarda, però sense cap conseqüència pel què fa a precipitació a la nostra població bisbalenca, perquè els núvols no seran gens eficaços.

El comportament atmosfèric del cap de setmana es va assemblant molt a la primavera. Una nova estació que ens arribarà dilluns a les 22.24 hora bisbalenca, amb molta feina per fer pluviomètricament parlant. I arribarà per plantejar un cap de setmana amb un primer intent de pluja no gens menyspreable.

Així doncs, demà, dissabte, ens acabarà de creuar el front que avui divendres arribarà puntual. L’única conseqüència serà que el dia serà amb nuvolositat que anirà en augment, sense pluja. Les temperatures quedaran a la banda mitja, i aniran dels 8ºC als 18ºC. Per diumenge quedaria una segona part de l’episodi que vindria amb un matí lleugerament més assolellat i risc d’algun ruixat durant la tarda, que cas de donar-se seria molt testimonial i de poca quantia. També tindrem temperatures normals que aniran dels 8ºC als 16-18ºC.

I per dilluns tindrem el canvi d’estació astronòmica i el canvi de setmana. La tendència semblaria que vol canviar però de moment no esperem cap pertorbació que tingui ganes de regar la Bisbal i rodalies.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.