21 octubre de 2022 a les 14:20

Previsió meteorològica: més escalfor de tardor

El començament de la previsió meteorològica del nou cap de setmana podria ser ben bé un copiar i enganxar de la setmana passada. I és que posats davant dels mapes previsionals es pot explicar sense cap perill d’equivocació la tendència a l’augment de les temperatures i la inexistència de pluviometria. El titular és ben clar: temperatures a l’alça i ambient molt suau.

Aquest cap de setmana, la sensació d’estiu serà absolutament palpable al nostres cossos. Tot i això, el cel sempre quedarà a disposició dels núvols alts i prims que enterboliran el cel bisbalenc i prendran el protagonisme total al sol. Tot i la variabilitat del cel les temperatures que esperem seran molt càlides. I parlem de màximes que podran arribar als 30 graus, notant un augment d’entre 2 a 4 graus respecte a les que hem viscut els últims dies. I la temperatura mínima també serà molt càlida, pròxima als 20 graus.

La pluviometria serà nul·la tot i el pas de bandes de núvols que ens aniran creuant generats per la pertorbació atlàntica que aquests dies mana la meteorologia occidental europea. El vent del sud també serà notícia perquè es podrà deixar sentir en tota la seva essència d’incomoditat càlida. I sobretot serà entre demà a la tarda i diumenge.

Dies pocs definits, amb núvols alts i mitjos, humitat alta i vent del sud reforçant la sensació càlida. Cap sensació de tardor fresca pel cap de setmana. I per la setmana que ve més del mateix, amb l’esperança que cada dia quedi un dia menys perquè la pluviometria tingui ganes de ploure. De moment ni pluja a la vista, ni fresca previsible.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.