22 juliol de 2022 a les 17:29

Previsió meteorològica: més sol i més calor, sense precipitació

Un nou cap de setmana per davant i un nou episodi de calor en majúscules. Un nou episodi de d’ambient assolellat sense precipitació. Una nova calorada que avui, divendres, ha començat molt forta: esperem arribar a un valor de temperatura màxima que passarà dels 35 graus, a la nostra població bisbalenca.

Si hem de diferenciar aquest episodi dels altres que anem acumulant, podríem explicar que aquesta vegada l’ambient càlid serà més canviant i a la nostra població passarem de l’avís de perill alt per temperatura màxima extrema, que el Servei Meteorològic de Catalunya té activat per avui entre les 6 del matí i les 6 de la tarda a un nou escenari d’aire de tramuntana que demà refrescarà la jornada matinal i deixarà un respir. Però això no durarà gaire perquè entre diumenge i el principi de la propera setmana tornarem a tenir un increment dels termòmetres.

Així doncs, termòmetres que aniran dels més de 35 graus avui divendres, propers als 35 demà dissabte i traspassant altra vegada la barrera psicològica dels 35 per diumenge. Un va i ve de temperatures a la banda càlida.

Més enllà, s’entreveu una llum al final de túnel. I ja es comença a intuir un final de mes amb algun ruixat a la vista.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.