2 desembre de 2022 a les 16:42

Previsió meteorològica: molta fred i poca pluja

Estem davant d’un cap de setmana que si l’hem de catalogar d’alguna manera seria de fred. I més si tenim en compte el període tan suau que el novembre ens ha regalat. Com a dada curiosa tenim que la temperatura màxima es va assolir el primer dia del mes, amb 24.3ºC, i la temperatura mínima es va assolir l’últim dia del mes, amb 0.6ºC. Un mes que tampoc el podem catalogar de molt plujós després de comptabilitzar 29.8 litres, a La Bisbal.

I ara, tenim una previsió d’incertesa però amb components hivernals. Una situació que contempla la possibilitat d’algun petit ruixat o quatre gotes per la primera meitat de demà dissabte. Els models no són gaire clars i la incertesa mana a la previsió. En tot cas, la previsió més negativa pel què fa a precipitacions no dibuixa gaire cosa, a la nostra població. El més clar serà el tema de les temperatures que demà dissabte seran molt hivernals i diumenge podran remuntar una mica més. Anirem dels poc més de 10ºC màxims per demà, als quasi 15ºC per diumenge. I amb mapes acabats de sortir del forn semblaria que diumenge a la tarda podríem tornar a parlar d’algun ruixat.

De moment, avui tindrem un dia bastant ennuvolat, amb possibilitat d’algun ruixat durant la nit o matinada. En prou feines arribarem als 10-12ºC màxims. I ens disposarem a encarar un cap de setmana incert, amb poca pluja i molta fred.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.