22 desembre de 2023 a les 12:10

Previsió meteorològica: Nadal anticiclònic

Comencem avui, divendres, amb el que serà la darrera informació meteorològica municipal de l’any. I la primera informació meteorològica de l’hivern perquè aquesta estació ha començat de matinada, a les 4:27. I durarà 89 dies, acabant el dia 20 de març i donant pas a la primavera.
Així doncs, la meteorologia del primer cap de setmana de l’hivern serà amb les pautes clàssiques de desembre del racó de món on vivim: altes pressions i poc moviment atmosfèric.
Els mapes isobàrics preveuen un reforçament de l’anticicló i això es farà més evident el cap de setmana. I es refermàrà el dia de Nadal i el dia de Sant Esteve. Comencem doncs, avui, divendres, encara amb residu de tramuntana i ambient assolellat. Encara hi haurà algun núvol lenticular per acabar l’episodi de vent dels últims dies.
I el cap de setmana serà de temps anticiclònic amb matinades molt fredes, amb glaçades. I dies radiants i suaus, amb temperatures que dia a dia podran pujar algun grau i quedaran entre els 15-20ºC
Arribats a aquest punt, des de la secció de meteorologia bisbalenca us volem desitjar un molt bon Nadal. I desitjar-vos molta pau, salut i respecte en el nou any que començarem.

*Previsió meteorològica facilitada per en Marc Vilà