15 novembre de 2019 a les 20:23

Previsió meteorològica: novembre amb regust hivernal

Guants, gorros i jaquetes gruixudes ja són vestimentes indispensables per combatre les temperatures que el novembre marca aquests darrers dies. Un novembre amb regust totalment hivernal.

La tongada de pertorbacions que ens han creuat les últimes jornades han obert la porta als aires septentrionals, i això ens ha portat el resultat de la meteorologia plujosa a casa nostra i neu a cotes relativament baixes, atramuntanada i bàsicament freda. Lescassetat de lastre rei també ha marcat la manca de comfortabilitat tèrmica.

I aquest cap de setmana seguirà la mateixa dinàmica hivernal. Lastre rei podrà lluir potser una mica més dissabte, però serà un Sol esmorteït, sense efectivitat tèrmicaDiuumenge el dia serà més ennuvolat i no seria descartable algun ruixat de curta durada a la tarda. Les temperatures seran fredes: a ple dia sarribarà, com a molt a 12-13ºC, i les temperatures mínimes quedaran properes al nivell dels zero graus. 

La setmana vinent, a data davui, semblaria que no pinta a gaire radiant. El que sí és que quedaria clar és que les temperatures repuntarien una mica a lalça.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà