11 octubre de 2019 a les 18:51

Previsió meteorològica: núvols i poca fred, esperant un canvi la setmana vinent

L’ambient càlid vol quedar-se amb nosaltres aquest cap de setmana. La fred encara no vol entrar. Però la definició al cel tampoc serà un punt fort per destacar. 

Poques novetats preparades pel segon cap de setmana d’octubre. Potser sí que es pot fer esment que podria ser l’últim que mantindrem l’ambient càlid perquè el dilluns podrem tenir un descens de la temperatura que vindrà acompanyat d’una inestabilitat atmosfèrica.

La previsió marca un dissabte de suavitat tèrmica, seguint la dinàmica de poca fred dels últims dies. L’estat del cel serà molt ennuvolat arreu del territori català i, aquí a la Bisbal, també. Seran núvols sense risc de pluja i que de cares a la tarda s’aniran obrint. Les temperatures, a causa de la nuvolositat, poc fredes al matí i amb poc contrast tèrmic al migdia.

El diumenge amb més estones de sol podrà ser una mica més càlid, tot i que no podrem parlar d’un dia radiantment assolellat.

La meteorologia guarda el titular de cares a l’entrada de la setmana vinent. Segons el que indiquen els mapes d’avui, dilluns serà un dia que, de mica en mica, hem d’esperar que el cel maduri per aconseguir que el dimarts plogui i puguin baixar els termòmetres.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.
*Foto: Aleix Díaz Mallolis