20 abril de 2018 a les 15:01

Previsió meteorològica pel cap de setmana i Sant Jordi: estabilitat primaveral

Finalment, cal estar d’enhorabona i es pot anunciar que l’estabilitat primaveral, tan preuada i al mateix temps, enguany, tan desitjada ja ha arribat per quedar-se. I dia rere dia quedarà més confirmat.

Signes diversos i ben propers als diferents racons de la ciutat ens mostren l’endolciment de l’atmosfera i les bones vibracions primaverals. El raucar incansable de les granotes del Daró als vespres aprofitant la fresca, les llums equinoccials del sol que ja s’atreveix a fer pujar el termòmetre durant les hores centrals del dia (tot i que, per contrapartida, deixa vespres i matins frescos), el ressorgiment de la natura ben visible en els arbres urbans –els pollancres del Passeig, del carrer Agustí Font, etc.-, les primeres mànigues curtes bisbalenques que ja s’atreveixen a sortir aprofitant les bones temperatures dels migdies,  el color groc dels camps de colza que guarneix els voltants de la Bisbal i molts d’altres factors indiquen el mateix. El bon temps va guanyant terreny a l’hivern.

I això és el que promet el cap de setmana: un ambient càlid i assolellat que fins i tot recordarà les primeres calors estivals i que encomanarà ganes de sortir a viure aquest bon temps. Així doncs, bones notícies: Sol i calor, amb temperatures a l’alça i algun núvol que creixerà molt lluny de la contrada. Temps molt tranquil. Estabilitat primaveral. I és que l’atmosfera simpàtica va fent via.

I per la diada de Sant Jordi a la Bisbal no cal patir: es mantindrà el mateix patró meteorològic: dia radiant, assolellat i càlid per poder celebrar la diada del patró de Catalunya i poder regalar llibres i roses sense problemes.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.
*Foto: Marc Vilà