5 maig de 2023 a les 7:51

Previsió meteorològica: petit canvi diumenge sense gaire conseqüències

Iniciem un nou cap de setmana que, en general, tindrà components poc diferencials del dia a dia que estem vivint. I ve precedit per un divendres que serà de copiar i enganxar d’ahir, dijous, perquè la jornada d’avui es presenta amb algun núvol matiner gens destacable i núvols alts a la tarda, encara menys destacables. La temperatura avui serà càlida i podrem passar dels 25ºC al migdia i això tornarà a engegar el motor del vent de garbí que podrà tornar a bufar les hores centrals del dia. Tot i això no serà tan fort com ahir dijous.

Demà, dissabte, tornarem a copiar i a enganxar la previsió. La jornada serà de continuïtat de termòmetre càlid podent arribar amb molta probabilitat als 25ºC. I amb celatges de núvols alts. Arribant al vespre esperem el pas d’una cua de front que serà la que ens podrà portar a un diumenge amb més joc al cel.

Així doncs, el diumenge serà un dia més ennuvolat amb una tarda amb algun ruixat poc destacable. Això no deixarà pujar tant el termòmetre i quedarem entre 3 i 5 graus menys en la temperatura màxima. I la tarda refrescarà amb aire de tramuntana.

Per la propera setmana, semblaria que podrem trencar l’escassetat de pluja i l’anomalia càlida. Potser, de dimarts a dijous hi hauria la clau del canvi en la tendència.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.