13 novembre de 2020 a les 17:55

Previsió meteorològica: poca definició

L’anticicló ha adormit el cel de l’última setmana. Ha deixat la meteorologia imparcial, inamovible, apaivagada. Ensopida.

Quan les altes pressions guanyen la partida de la previsió meteorològica tenim la sensació d’avorriment. No hi ha grans notícies atmosfèriques per parlar ni per destacar. Boires, núvols prims, alts i mitjans, rosada, molta humitat, sol càlid als migdies, nits fresques amb inversió tèrmica a les fondalades, i de tant en tant algun regal d’un capvespre, amb posta de Sol vermellosa, com la de la foto que enllaça la informació.

La setmana ha passat anticiclònica i acabarà sense definició. Amb influència anticiclònica però amb una previsió variable pel cap de setmana i sense grans titulars. Per començar, d’avui, divendres tarda-nit, a demà, dissabte a la matinada, no es descarta algun plugim molt feble dins el context d’ensopiment. Demà, dissabte, també hi haurà la possibilitat de plugims febles, però més de cares al matí, tot i que la tarda seguirà ennuvolada i poc assolellada. La temperatura es mourà en una forquilla dels 8-10 graus de temperatura mínima als 18-20 de màxima. El diumenge promet una mica més de positivitat, amb Sol que podrà lluir més hores. Tot i això, no es descarta alguna boirina matinera o algun núvol baix. La temperatura també quedarà a la banda càlida.

Una mica de tot i no gaire de res. Una previsió que explica la dinàmica de poca definició al cel que aquests dies estem vivint.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.