13 maig de 2022 a les 16:29

Previsió meteorològica: primavera amb regust d’estiu

Els mapes isobàrics pels propers dies són clars i no donen cap enrenou ni complicació. Amb aquesta explicació curta, quasi com si fos un titular, tindríem resumida la meteorologia bisbalenca del cap de setmana. El baròmetre marcarà valors de pressió de la banda mitja-alta i això es traduirà amb estabilitat i, en aquestes dates de calendari que ens trobem, amb temperatures altes que cada dia ho seran una mica més.

Avui divendres el dia serà radiant i assolellat, amb un matí de núvols alts però amb sensacions estivals, pujant el termòmetre a valors de més de 25 graus. Demà dissabte més sol i més temperatura, que podrà acostar-se als 30. I diumenge, la previsió apunta cap a una repetició del patró de dissabte, amb algun grau menys i potser amb algun núvol més al cel: tot plegat sense transcendència a l’atmosfera de la nostra població. Tant dissabte com diumenge, el vent de migjorn es deixarà sentir al migdia amb ràfegues que podran ser una mica més fortes diumenge, i disminuint de força quan el dia s’acabi.

Per la propera setmana seguirem amb la mateixa dinàmica càlida, amb jornades que mica en mica s’aniran allargant i normalitzaran la màniga curta per sortir al carrer.

 

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.