22 setembre de 2023 a les 7:19

Previsió meteorològica: primer cap de setmana de tardor

Comencem avui, divendres, amb el que serà l’últim dia d’estiu d’enguany, que vindrà protagonitzat per una refrescada a l’ambient. Avui esperem el pas d’un front molt descafeïnat que ens passarà amb més pena que glòria a la nostra població bisbalenca. El temps que esperem vindrà amb dos explicacions bàsiques: temperatures més curtes que els dies anteriors i molta nuvolositat, sense descartar quatre gotes mal comptades. La refrescada més important la notarem al migdia, amb la temperatura màxima que podrà passar ben poc dels 25ºC.

Demà, dissabte, entrarem a la nova estació equinoccial. Ens plantarem a la tardor. I això serà a les 8.50 del matí. I aquesta nova etapa del calendari començarà amb el residu del front que ens creuarà avui i amb l’entrada d’un anticicló que estabilitzarà l’atmosfera. Amb aquesta situació hem d’esperar  contrast entre les temperatures nocturnes que seran més fresques i les diürnes que seran molt suaus. Aquesta forquilla de temperatures serà entre 10-12ºC mínims als 25-27ºC màxims.

I per diumenge, el sol i l’absència de núvols faran repuntar el termòmetre a l’alça. I això serà la dinàmica pels següents dies que ens portaran absència de precipitacions i sensacions càlides de tardor, amb matins i vespres que començaran a ser frescos, tal com toca per l’època de l’any que ens trobem.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.