14 juny de 2024 a les 12:56

Previsió meteorològica: recuperació de l’estabilitat i la temperatura

La previsió pels propers dies i pel cap de setmana coincideix amb una recuperació de l’estabilitat i la temperatura. I això serà sobretot amb la temperatura màxima, perquè els migdies es faran molt més suaus i més assolellats.

Hem d’esperar uns dies bastant radiants i càlids perquè el sol de juny ja escalfa molt. A més, estem a les últimes jornades de primavera, que són els dies que són més llargs de l’any, i això es traduirà en diades plàcides. Això sí: els dies tindran íntervals de núvols que seran més importants potser de cara a demà dissabte que ens passarà una cua de front. A la nostra població bisbalenca no esperem pluja d’aquesta nova situació.

Així doncs, amb un cap de setmana tranquil i amb íntervals de núvols, viurem un dissabte i un diumenge de matins frescos, amb temperatures mínimes entre els 12-14ºC, i migdies càlids amb màximes properes als 26-28ºC. I despedirem aquesta setmana que ha estat de pluviometria molt profitosa, amb un acumulat de 23mm, segons el SMC, i quedarem pendents de l’actualització dels mapes previsionals per la propera setmana, que molt probablement ens tornen a dibuixar inseguretat a casa nostra.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.