15 març de 2024 a les 14:15

Previsió meteorològica: sensacions primaverals pels últims dies de l’hivern

Quan arriben aquestes dates de calendari, de mitjan març, és molt normal tenir dies que ens recordin més a la primavera que no pas a l’estació de l’hivern, que ja comença a tenir les jornades comptades.

L’inici de la nova estació equinoccial, que portarà canvis a les sensacions ambientals i a la naturalesa, serà el proper dimecres, dia 20 a les 4:06 de la matinada. La pujada de les temperatures com a motiu més evident, és el que solem notar més amb l’inici de la nova estació. I aquest cap de setmana, tot i ser l’últim de l’hivern, també serà càlid i suau.

Així doncs, només tenim un petit peatge per avui, divendres. I és que avui ens creuarà una mica d’aire fred. I de la mà d’un front molt petit tindrem una jornada una mica menys càlida que ahir i amb una tarda que s’inestabilitzarà donant ruixats a la geografia propera a la nostra població, però que aquesta vegada, en principi no ens haurien d’afectar directament. Com a temperatura màxima serem al voltant dels 18ºC. I la tarda serà bastant ennuvolada.

Després d’això esperem un dissabte i un diumenge càlids, amb núvols prims. Amb retorn a l’anticicló i amb temperatures molt suaus al migdia que tranquil.lament podran arribar als 20-22ºC al migdia i entre els 6-8ºC al matí, com temperatura mínima. El diumenge serà amb menys protagonisme del sol.

Començarem setmana amb un dilluns que ens pot portar algun ruixat per esperar una nova tongada de precipitacions el mateix dimecres coincidint amb l’arribada de la primavera.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.