25 novembre de 2022 a les 15:52

Previsió meteorològica: sense pluja i sense fred

Tot i que a la Bisbal el preàmbul del cap de setmana serà el d’un divendres que anirà de les clarianes, a la inestabilitat amb ruixats de tarda, amb fred i tramuntana, el cap de setmana no serà en cap cas fred ni plujós.

El cap de setmana, en termes generals, serà amb estabilització atmosfèrica i amb temperatures que tornaran a pujar, sobretot de cara a diumenge i es posaran en valors poc indicatius de final de novembre. Tampoc esperem pluja, ni dissabte, ni diumenge. Un nova previsió amb variables poc convincents. I és que aquests últims dies la circulació que mana al cel, que va de ponent a llevant, no ens afavoreix gaire en pluviometria, ni en fred. Encara hem d’agrair al cel els 10 litres que van caure a la nostra població, el dilluns passat.

Així doncs, pel dos dies de final de setmana, no esperem cap sistema frontal. I el que sí que tindrem seran nits fresques i dies molt suaus. Anirem dels 5-7ºC graus mínims, als quasi 18ºC màxims, i això seria per diumenge.

L’esperança tota posada en el començament de la nova setmana que vindrà amb precipitacions,  que amb els mapes actuals serien minses. Amb el factor fred també preparat perquè les temperatures baixarien de forma clara. De moment encara quedarem al marge de les pertorbacions que ens han de portar grans registres de pluja perquè ni a mig, ni a llarg termini no es veuen.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.