16 juliol de 2021 a les 21:52

Previsió meteorològica: sol i calor

Situats en el punt mig de l’estiu d’enguany, la meteorologia no tindrà gaire més explicació que la que normalment s’ha de preveure en aquestes dates de juliol: sol i calor. Implacable. Indiscutible. La previsió és segura i clara.

El cap de setmana, que avui, divendres, obre el teló, ho farà amb doble visió: bon temps i bona temperatura. I ho fa d’aquesta manera degut a la posició del centre d’altes pressions. L’anticicló tindrà el seu centre a territoris més septentrionals atlàntics, propers a zones occidentals de les illes britàniques. Nosaltres estarem més en terra de ningú, però amb reflex d’altes pressions relatives suficientment vàlides com per estabilitzar l’atmosfera.

És veritat que l’ambient càlid es notarà més, però no esperem una gran calorada. La suma de la manca de nuvolositat, el sol i els dies de juliol que estem, i que marquen el punt mig estival, farà remuntar la sensació d’estiu més veritable i ens farà reflexionar altra vegada amb el fet que el cel no té gaire ganes de ploure a la nostra població, i el nostre Daró és sec des de fa molts mesos.

Així doncs, termòmetres amb temperatures mínimes i màximes a l’alça, i que es mourà entre els 16-18 graus mínims fins als 32-34 màxims. I per la propera setmana més calor i més sol.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.