13 juliol de 2018 a les 17:44

Previsió meteorològica: temperatures a l’alça coincidint amb la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

A la Bisbal, l’última setmana ha estat força càlida, però menys del què s’esperava. Els 34.3ºC registrats a l’estació del SMC el dilluns passat com a temperatura màxima queda com a registre de temperatura més alta del que va d’any. Ha fet calor, però suportable. Molt suportable si ho es compara amb els 51.3ºC que Ouargla –la capital de la província del mateix nom del sud d’Argèlia, propera al Desert del Sàhara- va registrar el passat 5 de juliol i que podria suposar el rècord de temperatura màxima registrada a l’Àfrica. Això sí que és calor!

Després de la setmana estival, comença el cap de setmana amb la proposta de la XXIII Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà. Una nova edició que suposarà una nova cita artística per a tots els públics i que aquest any té preparada una setantena de funcions i que la meteorologia respectarà sense cap complicació.

La calor vol tocar sostre aquest cap de setmana i ho farà dia a dia. Cada dia una mica més càlid. Així doncs, dissabte i diumenge seran dies amb domini del Sol i amb valors de temperatura notablement alts, quasi de l’ordre dels 35ºC com a temperatura màxima. La setmana que ve la temperatura es relaxaria i l’ambient es faria menys calorós i més inestable.

Per davant, doncs, un cap de setmana de calor i espectacles de circ i teatre al carrer, la combinació perfecte per gaudir de la XXIII Fira de Circ al carrer del a Bisbal d’Empordà.