22 octubre de 2021 a les 14:57

Previsió meteorològica: temperatures de tardor amb pluviometria escassa

Si tanquem els ulls i ens fan dir a quina estació de l’any ens trobem, aquest any serà difícil perquè de moment l’ambient és molt càlid. Tot just ahir la meteorologia es començava a vestir de tardor pel què fa a temperatures, però la pluviometria escassa no ens dóna cap pista clara de quin moment del calendari ens trobem. El cap de setmana ha de seguir igual: fresc –potser una mica més que els últims dies- i gens plujós.

Avui, divendres, el dia serà amb ambient clar de tardor. Les temperatures no podran pujar dels 20 graus màxims amb aire de tramuntana, que podrà bufar moderada i farà indispensable posar-se al sol quan necessitem confortabilitat tèrmica al carrer. El dia serà majoritàriament assolellat. Possiblement veiem més fulles d’arbres caducs al terra, i les banderes del Passeig onejaran amb direcció sud empeses per la tramuntana.

Demà, dissabte, afluixarà el vent, l’ambient fresc seguirà essent la tònica meteorològica i les temperatures seran semblants a les d’avui. El sol lluirà imponent al cel bisbalenc. Serà un dia radiant.

I diumenge seguirem el calendari de tardor i acabarem la setmana amb sol i gens de nuvolositat. L’ambient fresc es consolidarà tant de dia com de nit. I això serà el que ens recordarà que som a la tardor. La pluviometria escassa li queda molt feina per fer si vol aparentar de finals d’octubre: i de moment no sembla que tingui gaire ganes de treballar.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.