31 octubre de 2019 a les 18:23

Previsió meteorològica: temps poc convincent

La meteorologia, preparada pel cap de setmana de Tots Sants, es presenta amb variables de poca definició. Diversos fronts ens aniran marcant el ritme de l’atmosfera, la majoria amb més pena que glòria, però diumenge potser ens en passaria un de més productiu.

Després d’un dijous marcat per l’augment de la nuvolositat i algun petit ruixat, la nit de Tots Sants serà bàsicament de suavitat tèrmica i cel ennuvolat. No descartaríem alguna gota a mode de ruixat ínfim.

Divendres, el dia es presentarà amb bastant núvols i poca pluja. Les temperatures quedaran a la banda mitja, poc fredes.

El dissabte serà el dia que el sol podrà lluir una mica més i això suposarà una mica més de sensació de suavitat tèrmica però amb objectivament el termòmetre quedarà igual, proper als 20ºC a migdia.

I diumenge, un front que escombrarà el territori català de ponent a llevant, serà una mica més productiu. El dia quedarà inestable, ennuvolat i més fred perquè degut a aquest fet el termòmetre no podrà pujar més dels 15-16ºC.

Dies molt canviants i de meteorologia poc òbvia. Temps poc convincent. La tardor en tota la seva essència: una mica de tot i no gaire de res.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.