30 octubre de 2020 a les 19:50

Previsió meteorològica: Tots Sants anticiclònic

El Sol i la temperatura càlida seran els protagonistes del cap de setmana de Tots Sants i de la castanyada que passarà com a molt benèvol. Tan benèvol que un anticicló marcarà el compàs del cel amb totes les seves conseqüències.

La meteorologia es relaxa i ho farà amb el seu amic de incondicional de descans: l’anticicló. Estabilitat, suavitat i Sol, avui, divendres, ja es deixen notar. I per demà, dissabte, i demà passat, diumenge, es reafirmaran amb escreix.

Així doncs, castanyes i panellets aquest any els viurem amb màniga curta. I això que són dos tradicions nostrades de la Diada de Tots Sants que van molt lligades com a punt d’inflexió entre el temps encara suau de la tardor i la fred hivernal futura que vindrà.

Així doncs, cap de setmana plàcid, radiant, tranquil, estable, suau i assolellat. Cap de setmana de contrast entre la temperatura mínima i la màxima. La forquilla tèrmica estarà entre els 8-10 graus dels matins fins als 23-25 als migdies.

La setmana que ve el cel semblaria que vol donar més feina als meteoròlegs i tornarien les precipitacions. Però d’això ja tindrem ocasió de parlar-ne.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.