13 març de 2020 a les 22:15

Previsió meteorològica: últim cap de setmana d’hivern

Amb tota l’actualitat posada en una altra qüestió menys atmosfèrica, la meteorologia d’aquest cap de setmana no tindrà gaire complicació ni cap titular destacable. Com a noticiable serà que aquest dissabte i diumenge seran els dos últims de l’hivern 2019-2020. Aquest divendres 20 de març començarem la primavera i acabarà el dia 20 juny amb el solstici d’estiu.

La previsió per aquest cap de setmana serà amb sensacions de poc convenciment, com tot l’hivern que hem tingut. El cel no tindrà una definició clara ni per dissabte, ni per diumenge. Així, hi haurà dos dies amb domini dels cels canviants i les nuvolades. El context serà l’anticiclònic però encara amb influència de l’aire fred que avui ha provocat ruixats i nuvolades convectives. El sol serà escàs i la temperatura també serà poc càlida. Esperem termòmetres màxims que podran arribar als 15 graus però que no regalaran gaire més confortabilitat.

Ni fred, ni calor. Ni molt Sol, ni molts núvols. Amb indeterminació, l’hivern es va consumint. Durant la propera setmana tocarà passar un dilluns i un dimarts inestables i amb ruixats. I el cap de setmana que ve el discurs ja serà molt més equinoccial. Començarà la primavera amb tot el què això comporta.

*Aquesta notícia ha estat publicada amb la informació facilitada pel bisbalenc Marc Vilà.