6 juliol de 2017 a les 14:03

Primer mercat noctàmbul de productes bisbalencs al Terracotta Museu

Aquest dissabte, 8 de juliol, el primer Mercat de Nit de La Bisbal s’instal·la al pati del Terracotta Museu. Tots aquells que s’acostin fins al mercat podran visitar el museu, que oferirà una nit de portes obertes des de les 20:00 fins a les 00:00h. Una proposta de la Federació de Comerç “Els Petits Plaers” i Atelier Esdeveniments, sota el lema de Parem la fresca al Museu! ” el seu propòsit és mostrar la varietat de comerços existents i promocionar el comerç local. 

El Mercat de Nit obrirà les portes a les 20:00 i oferirà una mostra de la varietat del comerç local amb la participació de més de 15 establiments on es podrà trobar roba, joguets, joies, bijuteria, petit electrodomèstic i com no, ceràmica. També es podrà gaudir d’un bon sopar amb tapes elaborades pels restaurants de La Bisbal. Pels amants del dolç les pastisseries més emblemàtiques ens oferiran els seus postres més coneguts. Tot això regat amb les begudes de Mooma, Cervesa La Brava i la Ginebra Nut. 

Fins la 01:00 de la nit, hora en que el Mercat finalitzarà es podrà gaudir de dos concerts, a les 21:15 Hop’s trio farà ballar als assistents amb el seu swing i a les 23:00 el folk de Rosa Zaragoza i els Gitanos de Maracujà també hi seran presents.