11 abril de 2020 a les 16:06

Professorat de l’Institut de la Bisbal fa prop d’un centenar de pantalles protectores facials amb impressores 3D per a la Residència Zoilo Feliu

|

Diversos professors del Departament de Tecnologia de l’INS la Bisbal d’Empordà han fet prop d’un centenar de pantalles protectores facials amb impressores 3D. Atesa la situació actual d’estat d’alarma pel risc de contagi del coronavirus, el centre bisbalenc en necessitava i és per això que diversos docents han emprès la iniciativa.   

«Si bé el centre ara ja resta suficientment abastit, quan faci falta podem seguir imprimint pantalles protectores facials amb les impressores 3D», ha explicat el professor bisbalenc Jordi Fanals, un dels implicats en el projecte. L’entrega a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu es va fer a través de les persones voluntàries de Protecció Civil de la Bisbal. L’equip de professional del centre geriàtric bisbalenc ha volgut manifestar el seu agraïment per la col·laboració.

La Residència Geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà continua en alerta extrema, atès el grau de vulnerabilitat de la gent gran que hi viu. I és que, des de la declaració d’estat d’alarma pel risc de propagació pel coronavirus, s’ha restringit les visites. Això comporta que les persones residents al centre no puguin estar en contacte amb les seves famílies i que, en definitiva, estiguin passant per una situació complexa.