20 novembre de 2012 a les 13:09

Projecte Rossinyol a la Bisbal

|

 El passat divendres 16 de novembre va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament l’acte d’inici del Projecte Rossinyol, que enguany arriba a la quarta edició a la Bisbal.

El projecte pretén establir una xarxa de relacions, un conjunt  pràctiques i de dinàmiques entre estudiants de diferents facultats de la Universitat de Girona i alumnes d’origen estranger de les escoles i l’institut de la Bisbal d’Empordà, per tal d’afavorir la integració cultural, social i lingüística d’aquests alumnes nouvinguts. La finalitat de la UdG i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, doncs, és  contribuir a la sensibilització de la igualtat i a la inclusió social.

Cinc estudiants universitaris seran els mentors d’aquest any: Anna Masgrau, Mariona Vilarroya, Júlia Figueras, Guillem Pérez i Maria Roura. Un d’ells tutoritzarà dos alumnes. Tres dels alumnes mentorats són de l’Institut de la Bisbal (dos de quart d’ESO i un de tercer d’ESO), dos de sisè de primària de les escoles Joan de Margarit i Mas Clarà i un de primer d’ESO de l’escola Cor de Maria.