20 agost de 2022 a les 8:59

Prop de 300 persones ja utilitzen l’aplicació mòbil gratuïta per informar de l’actualitat bisbalenca

Des del 2019 que es pot descarregar l’aplicació municipal i gratuïta de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà. L’app és de fàcil ús i té utilitats d’allò més diverses: permet consultar notícies d’interès municipal, l’agenda d’activitats bisbalenques, enviar incidències municipals amb fotografies, rebre avisos i notificacions municipals, seguir rutes i itineraris del municipi, un canal de línia directa amb l’Ajuntament i les seves diverses àrees consistorials, consultar la meteorologia o connectar amb la ràdio municipal (quan torni a reactivar les emissions), entre d’altres.

L’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament de la Bisbal, passat un període de proves, va anar modificant alguns dels usos de l’aplicació en funció de l’experiència recollida. A dia d’avui ja hi ha prop de 300 bisbalencs i bisbalenques que han descarregat l’app municipal i en fan ús. En aquesta línia, ja s’han gestionat també més de 700 incidències recollides.

Les persones usuàries cal que tinguin present que, per tal d’agilitzar la gestió de les incidències enviades, s’han de fer arribar a l’Àrea corresponent. D’altra banda, s’ha de tenir en compte que, si el que es reclama és una actuació imminent, sempre serà més directa una trucada telefònica a on correspongui. L’aplicació, dissenyada per l’empresa Perception Technologies S.L, està disponible a App Store i a Google Play.