5 febrer de 2020 a les 14:12

Prop de 900 alumnes de l’Institut de la Bisbal configuren un mosaic amb motiu del Dia Escolar de la No-violència i la Pau

El passat dijous 30 de gener, coincidint amb el Dia Escolar de la No-violència i la Pau, l’alumnat del 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social -en el marc del mòdul d’Habilitats Socials- van implementar els coneixements adquirits tot dinamitzant un grup comunitari. Concretament era, ni més ni menys que tota la comunitat educativa de l’Institut de la Bisbal d’Empordà: entre alumnat i professorat es va construir un mosaic humà de prop de 900 persones. 

L’activitat també va comptar amb la col·laboració de l’alumnat del Batxillerat Artístic Musical, CFGM de Terrisseria, i el CFGM de Jardineria i Floristeria. Des del CFGS d’Integració Social en fan una valoració d’allò més positiva: «Hem demostrat que tots junts podem fer quelcom bonic i viure plegats un projecte comú». «Els objectius de la jornada eren fer reflexionar, millorar la convivència entre persones diverses, afavorir el sentiment de pertinença al grup i, a la vegada, fomentar el treball cooperatiu i establir vincles que permetin integrar la diferència», afegeixen des del centre educatiu.

El vídeo ha estat enregistrat per Pere Sarís i l’Isidre del Valle, i realitzat pel bisbalenc Xevi Codolà, també exdirector de l’Institut de la Bisbal.