27 febrer de 2019 a les 17:12

Prop d’un miler d’alumnes participen al Carnestoltes Escolar de la Bisbal

Avui, dimarts 13 de febrer, els carrers de la Bisbal han acollit la cercavila escolar de Carnestoltes amb prop d’un miler d’alumnes. Enguany hi han participat l’Escola Joan de Margarit, el Col·legi Cor de Maria, l’Escola Empordanet, l’Escola Mas Clarà i l’Escola Infantil Municipal El Tren Petit.

Així, el recorregut s’ha iniciat a les 10.15 h a partir de cadascuna de les escoles participants, tot fent ressonar els tambors dels alumnes que toquen instruments. S’han trobat a les 10.30 h al carrer Ample d’on ha encarrilat la rua pels carrers del casc antic: plaça Jacint Verdaguer, plaça Germans Sitjar, plaça Major i, finalment, ha acabat a la Plaça del Castell. La culminació ha estat amb un espectacle d’animació infantil a càrrec de Jaume Ibars, organitzat per les AMPAs i que s’ha allargat fins vora les 12 h del mig dia.

Aquest acte ha estat possible gràcies a la complicitat de les direccions de les diferents escoles, les AMPAs i l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Bisbal, que han treballat conjuntament per aconseguir-ho. Durant tota la cercavila les AMPA’s, pares i mares, veïns i veïnes i la gent gran de la Residència geriàtrica municipal Zoilo Feliu.

La recuperació d’aquesta cercavila -que s’havia fet durant molts anys- es va fer l’any 2017 –durant la celebració del 50è aniversari de l’Escola Joan de Margarit- amb l’objectiu de reviure el record de molts bisbalencs, que ben segur que veuran amb il·lusió com els seus fills/es i néts/es poden tornar a viure una experiència que recorden com un gran dia de lleure i diversió.